أجــــــدع صحـــــاب
نورت ياسحلول/ه نحب جدا انك تشترك وتنورنا اما لو كنت عضو وصحابنا الانتيم ادخل وانجز يلا وستنيين مشاركاتك وتنورنا بين اصحابنا

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

أجــــــدع صحـــــاب
نورت ياسحلول/ه نحب جدا انك تشترك وتنورنا اما لو كنت عضو وصحابنا الانتيم ادخل وانجز يلا وستنيين مشاركاتك وتنورنا بين اصحابنا
أجــــــدع صحـــــاب
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
أجــــــدع صحـــــاب

شعــــارنا أدخــل وقضيـــها يـــا معلــــم

بحـث
 
 

نتائج البحث
 


Rechercher بحث متقدم

المواضيع الأخيرة
» لا تاكل بطاطس من ماكدودنالز
طريقة عمل التورتة Emptyالأحد نوفمبر 29, 2009 7:24 pm من طرف Mohamed Hamed

» إزيكوا ياجماعه؟؟ أنا عضو جديد ممكن ترحيب ولا لأ؟؟
طريقة عمل التورتة Emptyالأحد نوفمبر 29, 2009 6:41 pm من طرف Mohamed Hamed

» ممكن ترحبوا بيا
طريقة عمل التورتة Emptyالأحد أغسطس 02, 2009 7:13 pm من طرف ana rony

» اسيره الاحزان والحلقه السابعه
طريقة عمل التورتة Emptyالأربعاء يوليو 29, 2009 8:40 pm من طرف ana rony

» الفصل الثالث من قصه حبيبى دائما
طريقة عمل التورتة Emptyالأربعاء يوليو 29, 2009 8:36 pm من طرف ana rony

» الحلقه السادسه من قصه اسيره الاحزان
طريقة عمل التورتة Emptyالثلاثاء يوليو 21, 2009 5:01 pm من طرف manar

» الحلقه الخامسه منقصه اسيره الاحزان
طريقة عمل التورتة Emptyالإثنين يوليو 20, 2009 3:37 am من طرف manar

» الحلقه الرابعه من قصه اسيره الاحزان
طريقة عمل التورتة Emptyالإثنين يوليو 20, 2009 3:24 am من طرف manar

» الحلقه التالتهمن قصه اسيره الاحزان
طريقة عمل التورتة Emptyالإثنين يوليو 20, 2009 1:06 am من طرف manar

التبادل الاعلاني
احداث منتدى مجاني

أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم, أنت لم تقم بتسجيل الدخول بعد! يشرفنا أن تقوم بالدخول أو التسجيل إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى

طريقة عمل التورتة

اذهب الى الأسفل  رسالة [صفحة 1 من اصل 1]

1طريقة عمل التورتة Empty طريقة عمل التورتة الأربعاء يونيو 17, 2009 3:24 pm

rere



المقادير..


10 بيضات متوسطه..بدرجة حرارة الغرفه
2 كوب الا ربع سكر بودره منخول ناعم..
2 كوب دقيق
فانليا..
اول خطوه بفصل البياض عن الصفار..و بخفق كلا منهما مع نصف كمية السكر..السر الاول عدين بضيف البياض الي الصفار و بعدين بضيف الدقيق بخفة شديده على حوالي خمس دفعات و ده شكل الكيك و تلاحظون مدى هشاشته..و خفته..و دي احد اهم اسراره

و يصب في القالب و يفضل ان يكون قالب جداره عال ان لم يتواجد فلا توجد اي مشكله ..فتوضع الكيكه في قالب مناسب..بعد دهنها بالسمن و الدقيق.
بدخلها في فرن ساخن و بعدين بهدي عليها النار حوالي 50 دقيقه و بعدين بطفي الفرن و اتركها بداخله عشان لما تقابل هواء بارد مباشرة بتهبط فبتركها حوالي 20 دقيقه و بعدين اقبها على منخل سلك..
و بعدين ابدأ في التزيين...

استخدمت شرائح خوخ..
كريز اخضر..
فراوله مغطاه بالشيكولاته السائلة..
شرائح تفاح..
كريم شانيه ابيض و بالشيكولاته..
ثلاث اصابع من بسكويت الشيكولاته او جلاسكي فلوتس..
رقائق جلاتين للتلميع ان لم يتوفر لديكم فبالامكان استخدام جيلي هذا يعطي لمعه للتزين و يحافظ علية متماسك..
بقسم الكيك نصفين و بضيف الكريم شانتيه الابيض..

الرجوع الى أعلى الصفحة  رسالة [صفحة 1 من اصل 1]

مواضيع مماثلة

-

» طريقة عمل بلح الشام

صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى